News Flash:

Cum se face tarta cu prune

15 Februarie 2013
1912 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:

200 gr faina
60 ml apa rece (6-7 linguri)
120 gr unt rece taiat bucati mici
1 lingura zahar

Pentru umplutura:

500 gr prune
scortisoara
4-5 linguri zahar
3 linguri fulgi de ovaz

Mod de preparare:

Punem in robot de bucatarie faina, zaharul si untul si amestecam timp de 20 secunde, apoi adaugam apa rece si mai lasam 40 de secunde. Punem aluatul in folie alimentara si dam la rece cel putin 30 minute. Prunele le spalam, apoi le taiem in doua.

Intr o tava unsa cu putin unt asezam aluatul, apoi prunele taiate in doua peste care presaram zaharul, scortisoara si fulgii de ovaz. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de 30 minute. Ar fi de preferat sa fie servita rece.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat faina apa rece zahar umplutura prune scortisoara folie alimentara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3335 viz    0 com
7103 viz    0 com
1650 viz    0 com
1090 viz    0 com
1680 viz    0 com
1359 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2131 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039719 (s)