News Flash:

Cum se face supa Miso

20 Aprilie 2012
3041 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa Miso
Ingrediente:

30 g pasta miso
1/4 bloc tofu (aprox. 75-80g) - taiat cubulete
3g alge wakame uscate
300 ml dashi
putina ceapa verde tocata
piper japonez (sansho)

Mod de preparare:


Am pus dashi pe foc si cand aproape sa clocoteasca am scos putin din supa si-am dizolvat pasta miso pe care am turnat-o apoi peste restul de supa din oala. Am adaugat si tofu si algele wakamesi-am mai lasat pana a inceput din nou sa clocoteasca. Am pus ceapa verde, piperul si-am inchis.
Supa Miso pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasta miso tofu dashi ceapa verde piper japonez sansho supa miso
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020508 (s)