News Flash:

Cum se face supa de ou

23 Octombrie 2013
5045 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
100 g orez
1 lingura unt (2 linguri ulei)
1 lingura faina
3-5 catei de usturoi
100 ml smantana
1-2 linguri sare
piper macinat
patrunjel verde tocat marunt

Mod de preparare:

Se pune pe foc 1,5 l apa cu sare iar cand incepe sa fiarba, se sparg ouale deasupra apei si li se da drumul incet (ca sa ramana intregi si sa nu se imprastie albusul). Se mai adauga orezul spalat si se lasa sa fiarba la foc mic. Intre timp in untul topit prajim faina pana devine aurie, apoi adaugam usturoiul pisat si dupa 1 min se toarna in supa. La sfarsit se adauga piper, sare (daca este nevoie), smantana, patrunjel, se ia imediat de pe foc, se acopera cu un capac si dupa 5 min.
Fiecare farfurie va contine supa si cate un ou intreg.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6851 viz    0 com
1675 viz    0 com
1273 viz    0 com
921 viz    0 com
1489 viz    0 com
1786 viz    0 com
2486 viz    0 com
1016 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 39 queries | Mysql time :0.022922 (s)