News Flash:

Cum se face supa de ou

23 Octombrie 2013
5213 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
100 g orez
1 lingura unt (2 linguri ulei)
1 lingura faina
3-5 catei de usturoi
100 ml smantana
1-2 linguri sare
piper macinat
patrunjel verde tocat marunt

Mod de preparare:

Se pune pe foc 1,5 l apa cu sare iar cand incepe sa fiarba, se sparg ouale deasupra apei si li se da drumul incet (ca sa ramana intregi si sa nu se imprastie albusul). Se mai adauga orezul spalat si se lasa sa fiarba la foc mic. Intre timp in untul topit prajim faina pana devine aurie, apoi adaugam usturoiul pisat si dupa 1 min se toarna in supa. La sfarsit se adauga piper, sare (daca este nevoie), smantana, patrunjel, se ia imediat de pe foc, se acopera cu un capac si dupa 5 min.
Fiecare farfurie va contine supa si cate un ou intreg.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6918 viz    0 com
1714 viz    0 com
1314 viz    0 com
960 viz    0 com
1521 viz    0 com
1008 viz    0 com
1814 viz    0 com
2538 viz    0 com
1050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013036 (s)