News Flash:

Cum se face supa de morcovi?

10 Septembrie 2014
2719 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 gr morcovi
2 cani supa de pui
3 mere mari (de preferat acrisoare)
1 ceapa mare, taiata in doua
3-4 crengute proaspete de cimbru
1 cana smantana
1 ceasca cidru de mere
piper
sare

Mod de preparare:

Curata morcovii si taie-i in sferturi. Curata merele de coaja, indeparteaza cotorul si taie-le cubulete. Pune morcovii, ceapa si merele intr-o oala si adauga supa peste ele. Lasa-le sa dea in clocot si adauga cimbrul si cidrul de mere. Lasa totul sa fiarba pana cand legumele sunt moi. Stinge focul si lasa supa sa se raceasca timp de 20-30 de minute. Indeparteaza crengutele de cimbru si adauga legumele in blender impreuna cu jumatate din cantitatea de zeama. Mixeaza-le bine pana cand obtii o crema spumoasa. Continua sa aduagi zeama pana obtii consistenta dorita.

Pune supa inapoi in oala si las-o sa dea in clocot. Stinge focul, adauga smantana si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Serveste supa calda, cu crutoane de paine si parmezan ras pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa morcovi retete culinar retete bors retete sanatoase morcov
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3087 viz    0 com
2314 viz    0 com
1945 viz    0 com
2476 viz    0 com
1767 viz    0 com
1739 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014504 (s)