News Flash:

Cum se face supa de mazare uscata?

30 Aprilie 2014
11712 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g mazare uscata
1 patrunjel
1 morcov
1 lingura de unt
1 ceapa
sare dupa gust
1 lingurita de zahar

Mod de preparare:

Mazarea se pune la inmuiat de seara pana dimineata. A doua zi se pune la fiert, la foc mic, in apa plata. Morcovul ras, ceapa tocata marunt, patrunjelul taiat cubulete se prajesc usor in unt, apoi se toarna peste mazare si se continua fierberea. Se sareaza si se mai lasa sa fiarba doua ore.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supe supa mazare mazare uscata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1136 viz    0 com
1599 viz    0 com
1281 viz    0 com
1804 viz    0 com
941 viz    0 com
1160 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021246 (s)