News Flash:

Cum se face supa de mazare

6 Martie 2012
2729 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de mazare
Ingrediente:

400 g mazare congelata
10 g unt
2 linguri ulei de masline
1 lingurita chimion
1 ceapa tocata marunt
2 lingurite ghimbir dat prin razatoare
1 cartof taiat cubulete
smantana
1 lingura coriandru tocat
600 ml supa de pui
sucul de la o lamaie

Mod de preparare:

Mai intai se pun ghimbirul si chimionul la incalzit in ulei incins. Apoi se adauga coriandrul, ceapa, cartofii si putina apa. Dupa 5 minute adaugam mazarea si supa si lasam sa dea in clocot. Cand incepe sa fiarba mai lasam la foc mic inca 5 minute, dupa care punem supa in blender si mixam pana obtinem o crema fina. Punem din nou supa crema la incalzit la foc mic, adaugam sare dupa gust si sucul de lamaie. Punem supa in castronel si servim cu smantana.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare unt chimion ceapa ghimbir cartof smantana coriandru blender supa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015383 (s)