News Flash:

Cum se face supa de iaurt

26 Februarie 2013
2308 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr faina de naut
400 ml iaurt
1/2 lingurita turmeric
1,2 litri apa
3 cuisoare
1/2 lingurita seminte de chimion
patrunjel tocat
1 lingura ulei
sare
piper
 
Mod de preparare:

Amesteca iaurtul cu faina de naut si turmericul intr-un bol. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine pana cand toata faina de naut este incorporata. Adauga treptat apa si amesteca continuu pana cand obtii o pasta cremoasa si fina. Incinge uleiul intr-o cratita si caleste semintele de chimion cateva minute. Adauga si cuisoarele si amesteca bine. Incorporeaza treptat si amestecul cu iaurt si lasa pe foc pana cand da in clocot.
Da apoi focul mai mic si mai lasa la fiert timp de 30 de minute. Amesteca din cand in cand pentru a nu se lipi. La final asezoneaza cu sare si piper.
Supa de iaurt se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra si paine prajita unsa cu usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt turmeric apa cuisoare patrunjel tocat ulei sare piper bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3136 viz    0 com
1592 viz    0 com
1438 viz    0 com
1422 viz    0 com
2151 viz    0 com
1849 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016741 (s)