News Flash:

Cum se face supa de fasole verde

14 Martie 2012
2916 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de fasole verde
Ingrediente:

1/2 kg fasole verde
2 morcovi potriviti
1 legatura cu patrunjel
1 radacina de patrunjel
1 lingura boia dulce
1 legatura marar
   
Mod de preparare:

Spalam zarzavatul si il taiem felii, apoi il punem la fiert in 2 litri de apa. Cand apa da in clocot adaugam fasolea curatata si spalata (daca pastaile sunt mai lungi le taiem in doua). Adaugam 1 lingura vegeta si lasam sa fiarba. Cand fasolea este fiarta separat incingem putin ulei, adaugam boiaua, amestecam si stingem cu o cana din zeama in care a fiert fasolea. Rasturnam amestecul peste fasole si lasam sa dea in clocot. Stingem focul si adaugam verdeata tocata.
Supa de fasole verde pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole verde morcovi patrunjel boia dulce marar apa clocot zeama
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023263 (s)