News Flash:

Cum se face supa de castane

11 Ianuarie 2013
1498 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

450 g castane
250 g morcovi rasi sau feliati subtire
300 g ceapa tocata marunt
1 lingura ulei de masline
sare
1.4 litri zeama supa de pui
smantana
piper
2 lingurite frunze de cimbru proaspat, tocate
 
 Mod de preparare:
 
Coace castanele in cuptor si lasa-le sa se raceasca bine inainte sa le decojesti. Intr-o oala amesteca ceapa, morcovii si uleiul. Pune-le in cuptor la 200C pana cand legumele incep sa se inmoaie. Scoate-le, adauga castanele coapte si decojite si zeama de supa de pui. Paseaza cu un blender amestecul rezultat si apoi toarna-l intr-un ceaun. Potriveste de sare si piper si pune totul la foc mediu pana cand incepe sa fiarba. Lasa focul mic de tot si mai tine supa 20 de minute sa fiarba inabusit. Cand supa e gata serveste-o cu o lingura de smantana si cimbru proaspat presarat deasupra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castane morcovi sare smantana piper cuptor foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1538 viz    0 com
1693 viz    0 com
4780 viz    0 com
2637 viz    0 com
1945 viz    0 com
1839 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020590 (s)