News Flash:

Cum se face supa de castane

11 Ianuarie 2013
1454 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g castane
250 g morcovi rasi sau feliati subtire
300 g ceapa tocata marunt
1 lingura ulei de masline
sare
1.4 litri zeama supa de pui
smantana
piper
2 lingurite frunze de cimbru proaspat, tocate
 
 Mod de preparare:
 
Coace castanele in cuptor si lasa-le sa se raceasca bine inainte sa le decojesti. Intr-o oala amesteca ceapa, morcovii si uleiul. Pune-le in cuptor la 200C pana cand legumele incep sa se inmoaie. Scoate-le, adauga castanele coapte si decojite si zeama de supa de pui. Paseaza cu un blender amestecul rezultat si apoi toarna-l intr-un ceaun. Potriveste de sare si piper si pune totul la foc mediu pana cand incepe sa fiarba. Lasa focul mic de tot si mai tine supa 20 de minute sa fiarba inabusit. Cand supa e gata serveste-o cu o lingura de smantana si cimbru proaspat presarat deasupra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castane morcovi sare smantana piper cuptor foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1487 viz    0 com
1635 viz    0 com
4668 viz    0 com
2579 viz    0 com
1874 viz    0 com
1789 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020196 (s)