News Flash:

Cum se face supa de bame

30 Aprilie 2012
4264 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de bame
Ingrediente:

3 pachete cu bame
1-1/2 ceapa tocata marunt
3 catei de usturoi, tocati marunt
1 rosie
3 vinete de marime potrivita
10 crenvursti din soia
3 frunze de dafin
1.600 ml supa de legume
piper
sare
pudra de ardei iute - optional

Mod de preparare:


Bamele se taie rondele, vinetele - cubulete, crenvursteii - jumatati de rondele sau rondele. In oala se pune ceapa, usturoiul si 2-3 linguri ulei de masline. Se acopera cu capac si se tine pe foc mic-potrivit vreo 5 min., amestecand din cand in cand. Se adauga bamele, vinetele si crenvurstii, se amesteca, se pune din nou capacul si se lasa la inabusit vreo 5 min. Se toarna supa (preferabil fierbinte), se pune si dafinul si se lasa sa fiarba acoperit 20-30 min. Se adauga sare si piper dupa gust. Tot acum se poate adauga si putin ardei.
Supa de bame recomandata de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bame ceapa usturoi rosie vinete piper sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3204 viz    0 com
2472 viz    0 com
2773 viz    1 com
4265 viz    0 com
2890 viz    0 com
6739 viz    0 com
1450 viz    0 com
2353 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019608 (s)