News Flash:

Cum se face supa cu paine si branza

5 Februarie 2013
1443 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

700 ml supa de pui
50 gr unt
400 gr branza de capra
1 bagheta

1 ceapa tocata
piper
sare

Mod de preparare:
 
Pune la fiert supa de pui intr-o oala. Unge cu unt o cratita si rupe bagheta in felii mici. Tapeteaza cratita cu un strat de bagheta, dupa care acoperi cu unul de branza. Continua sa asezi in straturi restul de paine si branza.  Deasupra toarna supa de pui si lasa pe foc timp de 30 de minute. Intre timp, topeste untul intr-o tigaie si caleste ceapa timp de 10 minute. Scurge apoi bine ceapa si toana sosul rezultat peste supa. Asezoneaza cu sare si piper si mai lasa pe foc timp de 10 minute.

Supa cu paine si branza
se serveste cu patrunjel tocat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt bagheta ceapa tocata piper sare oala cratita patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2289 viz    1 com
1686 viz    0 com
2225 viz    0 com
1274 viz    0 com
1507 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019767 (s)