News Flash:

Cum se face supa cu paine si branza

5 Februarie 2013
1400 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 ml supa de pui
50 gr unt
400 gr branza de capra
1 bagheta

1 ceapa tocata
piper
sare

Mod de preparare:
 
Pune la fiert supa de pui intr-o oala. Unge cu unt o cratita si rupe bagheta in felii mici. Tapeteaza cratita cu un strat de bagheta, dupa care acoperi cu unul de branza. Continua sa asezi in straturi restul de paine si branza.  Deasupra toarna supa de pui si lasa pe foc timp de 30 de minute. Intre timp, topeste untul intr-o tigaie si caleste ceapa timp de 10 minute. Scurge apoi bine ceapa si toana sosul rezultat peste supa. Asezoneaza cu sare si piper si mai lasa pe foc timp de 10 minute.

Supa cu paine si branza
se serveste cu patrunjel tocat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt bagheta ceapa tocata piper sare oala cratita patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2218 viz    1 com
1634 viz    0 com
2141 viz    0 com
1225 viz    0 com
1440 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013375 (s)