News Flash:

Cum se face supa-crema de morcovi

3 August 2017
521 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g morcov
o nuca de cocos intreaga
1 l supa de carne
50 g unt
sare
piper
frunze verzi de telina

Mod de preparare:


Se curata morcovii si se taie rondele.
Se pun la fiert in apa clocotita, pentru circa 20 de minute.
Se scurge apa, se adauga supa de carne, se mai da un clocot, apoi se mixeaza totul intr-un blender.
Se pune iar supa-crema pe foc si se adauga sucul dintr-o nuca de cocos.
Separat, se razuieste nuca, se caleste in putin unt si se pune totul peste supa.
Supa-crema de morcovi se serveste calda cu putina verdeata tocata si cu nuca de cocos proaspat rasa, deasupra.

preluat de pe cook and play
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

morcov clocot blender supa-crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018486 (s)