News Flash:

Cum se face supa-crema de dovlecei?

13 Mai 2014
1728 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi
4 dovlecei
2 cartofi taiati cuburi
1 l supa de pui
100 g smantana
sare
marar

Mod de preparare:

Incingem 1 lingura de ulei intr-o oala la foc mediu si punem ceapa la calit cu usturoiul, dovleceii si cartofii. Adaugam apoi supa si 250 ml apa si lasam sa fiarba timp de 20 de minute. Lasam apoi supa sa se raceasca un pic si o procesam intr-un blender. Transferam din nou supa crema obtinuta in oala si o incalzim. Incorporam acum si smantana, asezonam cu sare dupa gust si amestecam. Se presara marar tocat deasupra. Se serveste cu paine prajita sau crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa dovlecei supe-crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1357 viz    0 com
1273 viz    0 com
1223 viz    0 com
1213 viz    0 com
1170 viz    0 com
2763 viz    0 com
1179 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013609 (s)