Ingrediente:o
conopida medie (aproximativ 400 g)
50 g
branza Cheddar2 lingurite
ulei de maslineo
ceapa taiata fin
o legatura de
cimbru proaspat
200 ml
lapte500 ml
supa de legumenucsoaracrutoane2 linguri de
parmezan ras
1 lingurite de
boia de ardei dulce
Mod de preparare:Calim ceapa si cimbrul intr-o lingura de ulei. Dupa 5 minute punem conopida desfacuta in bucatele mici. Apoi supa de legume. Lasam sa dea un clocot, dupa care punem laptele si se da din nou in clocot. Dupa vreo 4 minute punem branza Cheddar si nucsoara. Apoi se ia de pe foc. Se toarna totul in blender si se amesteca pana devine cremoasa.
Separat se pregatesc crutoanele pe gril sau la cuptor intr-o tava unsa cu o lingurita ulei de masline. Le lasam pana devin aurii crutoanele.
Comentarii (0)