News Flash:

Cum se face supa-crema de conopida cu parmezan

23 Martie 2012
3327 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa crema de conopida
Ingrediente:

o conopida medie (aproximativ 400 g)
50 g branza Cheddar
2 lingurite ulei de masline
o ceapa taiata fin
o legatura de cimbru proaspat
200 ml lapte
500 ml supa de legume
nucsoara
crutoane
2 linguri de parmezan ras
1 lingurite de boia de ardei dulce

Mod de preparare:


Calim ceapa si cimbrul intr-o lingura de ulei. Dupa 5 minute punem conopida desfacuta in bucatele mici. Apoi supa de legume. Lasam sa dea un clocot, dupa care punem laptele si se da din nou in clocot. Dupa vreo 4 minute punem branza Cheddar si nucsoara. Apoi se ia de pe foc. Se toarna totul in blender si se amesteca pana devine cremoasa.
Separat se pregatesc crutoanele pe gril sau la cuptor intr-o tava unsa cu o lingurita ulei de masline. Le lasam pana devin aurii crutoanele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

conopida branza cheddar ceapa cimbru lapte nucsoara crutoane parmezan
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020151 (s)