News Flash:

Cum se face supa-crema de avocado

16 Aprilie 2013
1664 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 avocado
crutoane
150 g rucola
300 ml supa de pasare
1 lingura de otet de mere
2 linguri de ulei de masline
50 g parmezan
piper
sare

Mod de preparare:

Incinge uleiul de masline intr-o oala. Spala si curata bine rucola, apoi caleste-o in ulei aproximativ 2-3 minute. Toarna peste rucola supa de pasare si lasa-le sa fiarba inca 3 minute. Curata un avocado, stropeste-l cu otet de mere, adauga rucola fiarta si mixeaza totul, adaugand treptat supa de pasare racita. Asezoneaz-o cu sare si piper dupa gust, apoi pune-o la frigider pana se raceste bine.
Supa crema rece cu avocado se serveste cu bucatele de avocado, presarata cu parmezan, crutoane si rucola proaspata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2252 viz    0 com
1399 viz    0 com
4817 viz    0 com
1763 viz    0 com
1201 viz    0 com
2038 viz    0 com
1600 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021323 (s)