News Flash:

Cum se face sufleul de sparanghel?

17 Ianuarie 2014
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa esalota (frantuzeasca)
3 oua
15 g unt
sparanghel, tocat marunt
200 g branza de Gruyere sau Cheddar
1 lingurita frunze de tarhon
sare
piper

Mod de preparare:


Intr-o tigaie obisnuita, cu diametrul de 23 de cm, topeste untul si caleste sparanghelul cu ceapa timp de 3-4 minute.
Separat, intr-un vas de plastic, bate bine albusurile de oua, apoi adauga galbenusurile si continua sa amesteci. Pune sparanghelul si ceapa intr-o farfurie. Pune ouale in tigaie la foc mediu, adaugand treptat tarhonul, branza rasa si mixtura de sparanghel. Lasa-le pe foc timp de 5 minute fara sa amesteci.
Serveste sufLeul de sparanghel alaturi de cateva rosii cherry.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi rettee bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014079 (s)