News Flash:

Cum se face sufleul de portocale

13 Februarie 2013
2206 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g zahar
20 g unt
150 g nuca macinata
coaja rasa de la o portocala
zeama de la o jumatate de lamaie
5 oua

Mod de preparare:


Bate spuma galbenusurile cu zaharul pana cand acesta se topeste adauga apoi coaja de portocala, zeama de lamaie, nuca macinata si albusurile batute spuma. Se unge o tava cu unt, se toarna compozitia si se introduce in cuptor sa se coaca timp de 30-40  de minute. Sufleul de portocale se serveste fierbinte, indata ce este scos din cuptor.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar unt nuca macinata oua cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3556 viz    0 com
2310 viz    0 com
2565 viz    0 com
2861 viz    0 com
1183 viz    0 com
11389 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031360 (s)