News Flash:

Cum se face sufleul de macaroane

12 Martie 2013
1859 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g macaroane
200 g branza data prin razatoare
125 ml supa de pui
375 ml lapte
2 oua separate
4 cepe verzi
100 g firimituri de paine
ulei de masline

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem un vas de iena cu unt topit. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgem de apa si le lasam deoparte. Intr-un bol se bat galbenusurile cu lapte si supa. Punem amestecul intr-o craticioara si punem la fiert timp de 5 minute. Adaugam pastele, ceapa si branza si amestecam. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in amestecul de paste. Turnam apoi pastele in vasul pregatit si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane lapte oua separate cepe verzi unt topit bol craticioara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017610 (s)