News Flash:

Cum se face sufleul de ciocolata

23 Ianuarie 2013
1991 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

90 g ciocolata
unt moale
½ lingura zahar
2 oua separate
75 ml smantana dulce
1 lingurita esenta de rom
1 albus
zahar pudra

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 220 de grade. Ungem cu unt 2 vase termorezistente (capacitate 300 ml) si presaram putin zahar. Bagam vasele la frigider timp de 15 minute. Intr-o craticioara punem la topit ciocolata cu smantana la foc mic. Indepartam apoi vasul de pe foc si incorporam galbenusurile si esenta de rom. Acoperim vasul si lasam sa stea deoparte timp de 2 ore. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza apoi zaharul tos. Daca ciocolata s-a racit se pune la incalzit un pic si apoi se adauga o lingura din spuma de albus si incet incet se incorporeaza si restul. Umplem vasele pregatite cu compozitia obtinuta si bagam la cuptor timp de 10 minute. Presaram zahar pudra pe deasupra si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata unt moale zahar oua separate smantana dulce albus frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5680 viz    0 com
3125 viz    0 com
1576 viz    0 com
1934 viz    0 com
2293 viz    0 com
6396 viz    0 com
2723 viz    0 com
3152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026995 (s)