News Flash:

Cum se face sufleul de ciocolata

23 Ianuarie 2013
1959 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

90 g ciocolata
unt moale
½ lingura zahar
2 oua separate
75 ml smantana dulce
1 lingurita esenta de rom
1 albus
zahar pudra

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 220 de grade. Ungem cu unt 2 vase termorezistente (capacitate 300 ml) si presaram putin zahar. Bagam vasele la frigider timp de 15 minute. Intr-o craticioara punem la topit ciocolata cu smantana la foc mic. Indepartam apoi vasul de pe foc si incorporam galbenusurile si esenta de rom. Acoperim vasul si lasam sa stea deoparte timp de 2 ore. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza apoi zaharul tos. Daca ciocolata s-a racit se pune la incalzit un pic si apoi se adauga o lingura din spuma de albus si incet incet se incorporeaza si restul. Umplem vasele pregatite cu compozitia obtinuta si bagam la cuptor timp de 10 minute. Presaram zahar pudra pe deasupra si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata unt moale zahar oua separate smantana dulce albus frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5463 viz    0 com
3081 viz    0 com
1519 viz    0 com
1881 viz    0 com
2246 viz    0 com
6212 viz    0 com
2638 viz    0 com
3065 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1842 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033892 (s)