News Flash:

Cum se face stufatul de pui

15 Iunie 2012
5215 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o lingura faina
4 ciocanele de pui
6 legaturi ceapa verde
2 legaturi usturoi verde, dar doar partea verde
2-3 catei de usturoi
bulion dupa gust
supa de pui
foi de dafin
piper
sare


Mod de preparare:


Ciocanelele de pui se fierb putin, dupa care se rumenesc in ulei de floarea soarelui. Ceapa si usturoiul tocate si spalate, se calesc in acelasi ulei, pana ce se innmoaie usor,
se adauga apoi bulionul, faina si se toarna cate putina supa calda, pana ce se subtiaza sosul, se pun in tigaie si pulpele. Zeama trebuie sa acopere carnea, se pipereaza, se dau cateii de usturoi pe razatoare si se adauga sosului si se pun foile de dafin,se lasa sa fiarba la foc mic cam 15 minute. La final se potriveste de sare si se presara marar proaspat tocat.
Stufat de pui pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ceapa verde usturoi verde usturoi bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5073 viz    0 com
1161 viz    0 com
2774 viz    0 com
1473 viz    0 com
1614 viz    0 com
2475 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012901 (s)