News Flash:

Cum se face stufatul de miel

15 Aprilie 2013
2191 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de miel
1 lingura faina sau maizen
3 legaturi ceapa verde
2-3 catei de usturoi
3 legaturi usturoi verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
menta proaspata
boia de ardei dulce
bulion
piper
sare

Mod de preparare:

Spala si curata bine carnea, apoi tai-o bucati si pune-o la calit in ulei incins. Toarna peste ea 1-2 cani de apa clada si las-o sa se inabuse cu un capac deasupra pana cand se patrunde bine carnea. Adauga peste carne, ceapa si usturoiul, mai las-o sa fiarba 2-3 minute si adauga si bulionul, boiaua, faina dizolvata in putin sos fierbinte si cateva frunzulite de menta. La final, condimenteaz-o cu sare si piper dupa gust.
Stufatul de miel se serveste cald, presarat cu marar si patrunjel din belsug.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete miel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018343 (s)