News Flash:

Cum se face strudelul cu dovleac

3 Ianuarie 2014
1728 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet aluat congelat
1 felie mare de dovleac - cca 1 kg
5 linguri zahar
1 lingurita rasa scortisoara
1 galbenus + 2 linguri lapte pt. uns

Mod de preparare:

Aluatul l-am lasat sa se decongeleze. Dovleacul l-am dat prin razatoarea cu ochiuri mari, apoi l-am pus impreuna cu zaharul intr-un tuci si l-am calit pana s-a inmuiat. Am oprit focul si am pus scortisoara, apoi am lasat sa se racoreasca.
Aluatul l-am taiat in patrate, fiecare patrat l-am crestat pe jumatate. In mijloc am pus o lingura din compozitia de dovleac calit, am impaturit si am pus struderul cu partea impaturita in jos, si cu crestaturile in sus.

Le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei, le-am uns cu galbenusul amestecat cu laptele, si le-am dat la cuptor pentru 20-25 minute. Cand s-au rumenit frumos, am scos tava din cuptor si le-am lasat sa se racoreasca.

Strudel cu dovleac recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

975 viz    0 com
1511 viz    0 com
2414 viz    0 com
1479 viz    0 com
1667 viz    0 com
2239 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033435 (s)