News Flash:

Cum se face strogannoful?

10 Martie 2014
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 ml ulei de masline
8 carnati
3 felii de bacon tocat
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi tocati
500 grame ciuperci feliate
5 grame boia dulce
50 grame pasta de tomate
200 ml supa de vita
50 grame smantana
1 ceapa verde tocata
paine taraneasca

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie. Adauga carnatii si lasa-i pe foc timp de 10 - 15 minute, intorcandu-i pe toate partile. Ia de pe foc si pasteaza-i intr-un loc cald. Adauga in tigaie baconul, ceapa si usturoiul. Lasa pe foc timp de 3 minute, dupa care adauga ciupercile, boiaua, pasta de tomate si supa. Lasa pe foc pana cand da in clocot.

Taie carnatii in felii si adauga in tigaie. Asezoneaza cu sare si piper si lasa pe foc timp de 5 minute. Ia de pe foc tigaia si adaufa ceapa verde si smantana.
Stroganofful de carnati se serveste cald, cu paine taraneasca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete stroganoff retete internationale retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1135 viz    0 com
988 viz    0 com
1161 viz    0 com
2069 viz    0 com
1309 viz    0 com
2061 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020353 (s)