News Flash:

Cum se face spuma de sfecla rosie?

27 Martie 2014
3263 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g sfecla
1 lingurita cu otet balsamic
2-3 linguri cu smantana/mascarpone
1 ou fiert
sare
piper alb

Mod de preparare:

Spala sfecla in coaja si pune-o in cuptorul incins pentru 45 de minute sau pana se inmoaie usor. Curata de coaja si pune sfecla curatata intr-un blender. Mixeaza de cateva ori. Adauga smantana sau branza mascarpone, un praf de sare si otetul si mai mixeaza de cateva ori pana obtii o spuma fina si cremoasa.
Pune spuma de sfecla in pahare si rade deasupra ou fiert. Presara piper dupa gust si lasa la frigider un sfert de ora inainte de a servi.

sursa: ecuisine
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bauturi retete sfecla spuma sfecla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012323 (s)