News Flash:

Cum se face spanacul crocant

4 Martie 2013
1591 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg spanac
4 linguri drojdie inactiva
sare de Himalaya cat este necesar
2 linguri condiment Sonnentor- Amestec Gulas a la Loti
1/4 lingurita peperoncini
apa de izvor cat este necesar

Mod de preparare:


Am lasat la deshidratat spanacul pentru cateva ore, pana a devenit aproape uscat. Intr-un vas am pus putina apa si restul ingredinentelor si am facut un amestec de consistenta unui aluat de clatite. Imi place Amestecul de la Sonnentor " Amestec Gulas a la Loti" deoarece contine boia dulce, ceapa, usturoi, sare de mare, chimen, isop, piper negru si boia iute. Daca nu avem putem sa il preparam singuri.
Am trecut apoi frunzele de spanac prin acest amestec si le-am lasat la deshidratat pana la uscarea completa.
In cazul in care avem frunze mari de spanac, sau frunze de Kale, este suficient sa le acoperim inca de la inceput cu aceasta compozitie, ajutandu-ne de o pensula, si apoi sa le lasam la deshidratat pana devin crocante.

Spanac crocant recomandat de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac drojdie inactiva peperoncini isop spanac crocant
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3211 viz    0 com
1952 viz    0 com
1547 viz    0 com
1515 viz    0 com
6346 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015196 (s)