News Flash:

Cum se face souvlaki de pui

30 Iulie 2013
2759 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui fara piele
60 ml vin alb sec
60 ml ulei de masline
2 linguri suc de lamaie
oregano proaspat
6 catei de usturoi
3 castraveti proaspeti
400 g iaurt grecesc
10 masline fara samburi
sare grunjoasa
piper

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui in cubulete si amesteca-l cu uleiul de masline, vinul alb, oregano tocat, sucul si lamaie, 4 catei de usturoi tocati, sare si piper. Lasa-l la marinat jumatate de ora.
Intre timp, pregateste sosul tzatziki. Taie castravetii longitudinal, apoi in feliute. Absoarbe excesul de apa, adauga 2 catei de usturoi maruntiti si iaurtul grecesc. Asezoneaza cu sare si piper si adauga maslinele.
Infige pieptul de pui pe bete pentru frigarui si coace-l pana ce se rumeneste si devine fraged.
Souvlaki de pui cu sos tzatziki usor picant se servesc cu paine proaspata sau lipii si felii de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi iaurt grecesc sare grunjoasa frigarui paine proaspata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1470 viz    0 com
2176 viz    0 com
1536 viz    0 com
1505 viz    0 com
1179 viz    0 com
2846 viz    0 com
1496 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013332 (s)