News Flash:

Cum se face sosul tzatziki

10 Iulie 2012
2939 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g iaurt grecesc
1 lingura arpagic tocat (chives)
1 castravete
1 catel de usturoi zdrobit
1 lingura suc de lamaie
2 linguri ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Mai intai se curata de seminte castravetele, apoi se razuieste. Se stoarce de zeama si il amestecam cu iaurtul, usturoiul, arpagicul, uleiul de masline si sucul de lamaie. Se potriveste de sare si se amesteca bine, dupa care se acopera cu folie de plastic si lasam la frigider peste noapte (pentru a permite imbinarea aromelor). Se serveste cu lipie, branza feta si masline.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt grecesc arpagic chives castravete usturoi sare frigider lipie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2574 viz    0 com
2140 viz    0 com
4488 viz    0 com
3077 viz    0 com
5090 viz    0 com
3970 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019033 (s)