News Flash:

Cum se face sosul pentru spaghete

2 Iunie 2012
7750 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos pentru spaghete
Ingrediente:

1 kg carne de porc, de vita, de pui sau carnaciori
4 linguri de ulei
1 1/2 lingurita oregano
5-7 catei de usturoi (mai multe daca preferi)
1 ceapa
1/4 lingurita sovarv (mageran salbatic sau trifoiste)
1/2 lingurita busuioc
1/4 lingurita cimbru
1/2 ardei gras
multe ciuperci
1/2 cana morcovi rasi (daca iti plac)
2 linguri parmezan, rasa
1 lingurita miere
2 borcane de bulion
patrunjel proaspat
1/4 lingurita piper
sare

Mod de preparare:

Prajeste carnea intr-o tigaie, dupa ce ai taiat-o in bucatele mici, intorcand-o pe toate partile. Prajirea va duce la separarea unei mici cantitati de ulei din carne.
Intr-o tigaie mai mare, pune 4 linguri din acest ulei. Adauga ceapa si usturoiul, apoi amesteca si restul condimentelor. Amesteca pana ce se inmoaie ceapa, iar usturoiul devine auriu deschis (nu lasa usturoiul sa se prajeasca prea tare, pentru ca va avea gust amar).
Curata si taie ciupercile, apoi adauga-le. Pune apoi morcovii si ardeiul gras in tigaie, taiate, amestecand din cand in cand.
Imprastie branza parmezan deasupra. Adauga apoi bulionul.
Amesteca acum carnea prajita. Acopera vasul si lasa-i continutul sa fiarba pentru o ora, dar nu sa clocoteasca. Fa pasta de spaghete cu 15 minute inainte de a fi servita.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vita pui carnaciori ulei oregano usturoi ceapa sovarv mageran salbatic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2660 viz    0 com
2201 viz    0 com
4563 viz    0 com
3142 viz    0 com
5161 viz    0 com
4027 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015589 (s)