News Flash:

Cum se face sosul de mere cu busuioc?

23 Aprilie 2014
2067 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 g mere
coaja rasa de la o lamaie
2 linguri unt sau margarina
2 linguri miere
busuioc maruntit dupa gust (proaspat sau uscat, in functie de sezon)
200 ml frisca lichida
5-6 rosii cherry

Mod de preparare:

Se curata merele si se taie felii. Rosiile se taie in 4 bucati. Merele se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie de teflon, pana se inmoaie un pic si capata un pic de culoare. Se scot dupa aceea feliile de mere pe o farfurie, iar in tigaie se topeste untul sau margarina. Se adauga merele, apoi mierea si se condimenteaza cu busuioc Se amesteca bine.
Dupa aceea se adauga rosiile, frisca si coaja rasa de lamaie. amesteca si se mai da intr-un clocot. Se serveste cald, ca si garnitura langa carne de pui prajita la gratar, cu orez fiert sau piure de cartofi.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sosuri sos mere sos busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2029 viz    0 com
2602 viz    0 com
2328 viz    0 com
1908 viz    0 com
2074 viz    0 com
2531 viz    0 com
1628 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014670 (s)