News Flash:

Cum se face sosul chutney

1 Iulie 2013
2319 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 lingurita fulgi ardei iute
1 lingurita mustar (seminte)
1 catel usturoi tocat marunt
60 g ghimbir confiat, tocat marunt
75 g stafide
5 mango curatate si taiate cubulete
1 ceapa tocata
240 ml otet
380 g zahar

Mod de preparare:

Amesteca zaharul cu otetul si pune-le la fiert, amestecand din cand in cand pana cand se dizolva zaharul. Adauga si restul ingredientelor si lasa-le sa fiarba la foc mic, acoperite cu un capac, pana cand sosul incepe sa se ingroase si sa aiba consistenta unui sirop de dulceata. Ar trebui sa fie gata in 1 ora si 45 de minute.
Toarna chutney in borcane si inchidele etans. Pune-le apoi la sterilizat intr-o oala cu apa si fierbe-le 15 minute.
Vei obtine 6 borcanele (240ml) de chutney.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi tocat ghimbir confiat ceapa tocata otet foc mic chutney
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020043 (s)