News Flash:

Cum se face sosul bechamel

1 Martie 2012
3778 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos bechamel
Ingrediente:

50 gr unt
2-3 linguri faina
250 ml lapte
sare
piper
nucsoara
   
Mod de preparare:
   
Topim untul intr-o cratita, adaugam faina treptat si amestecam pana devine faina aurie. Adaugam treptat si laptele fierbinte, amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Cand se ingroasa sosul adaugam sare, piper si nucsoara.
Sos bechamel pregatit Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt faina lapte sare piper nucsoara sos bechamel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2326 viz    0 com
2302 viz    0 com
2200 viz    0 com
2517 viz    1 com
1647 viz    0 com
2753 viz    0 com
1932 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020441 (s)