News Flash:

Cum se face sorbetul de zmeura

24 Iunie 2013
2133 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g zmeura congelata
50 g zahar
60 ml apa
120 ml frisca lichida

Mod de preparare:

Dizolva zaharul in apa. Zdrobeste zmeura intr-un blender sau robot de bucatarie, pana cand este sfaramata in bucati mari. Toarna incet amestecul de apa cu zahar si continuna sa mixezi pana cand se formeaza un amestec moale. Toarna-l intr-un recipient cu capac si pune-l la congelator sa se intareasca. Este nevoie de cel putin 30 de minute.
Serveste sorbetul cu frisca proaspat batuta.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zmeura congelata apa frisca lichida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2793 viz    0 com
2059 viz    0 com
1643 viz    0 com
2050 viz    0 com
5489 viz    0 com
1599 viz    0 com
1749 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025377 (s)