News Flash:

Cum se face somonul in aluat

7 Mai 2013
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
piper
ulei de masline
¼ mango
20 g unt
1 rosie cherry
100 g baby spinach
50 g smochine uscate
50 g curmale uscate
1 galbenus
100 ml apa
1 ou
150 g faina
150 g file de somon

Mod de preparare:


Se curata somonul de piele, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se framanta aluatul, din faina+apa+ou+un varf de sare. Se lasa la frigider 15 minute.

Se taie fructele uscate marunt, apoi intindem aluatul in ungem cu galbenusul de ou, adaugam fructele uscate maruntite si apoi somonul invelim, si bagam la cuptor pentru 15 minute. Separat tragem mango la tigaie in unt. Apoi tragem in tigaie spanacul in ulei de masline, apoi rosia.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper rosie cherry baby spinach galbenus apa faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1786 viz    0 com
2520 viz    0 com
3894 viz    0 com
4182 viz    0 com
1809 viz    0 com
1051 viz    0 com
1641 viz    0 com
1458 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1848 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020038 (s)