News Flash:

Cum se face snitelul de pui

22 Februarie 2012
6980 Vizualizari | 0 Comentarii
Snitel de pui
Ingrediente:

400 g piept de pui
faina
2 oua
piper
sare
boia dulce (optional)
   
Mod de preparare:

Pieptul il taiem felii si il batem cu ciocanul pentru snitele intre doua folii de plastic sa nu se zdrobeasca. Condimentam cu sare, piper, boia si lasam sa stea la rece acoperit 15 minute. Ouale le batem usor si adaugam 2 linguri de lapte. Trecem feliile de carne prin faina, ou iarasi faina, ou si le prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos pe o parte si pe alta. Le scoatem pe un servet de hartie sa se absoarba surplusul de ulei.Servim cu diferite granituri.

Recomandari:


Ar fi bine sa folositi piept de pui file gata feliat este un pic mai scump decat cel nefeliat, dar merita deoarece toate bucatile sunt aproximativ egale.
In amestecul de oua puteti pune 2-3 catei de usturoi zdrobit.
Pentru prajit puteti folosi ulei de palmier.
Snitel de pui pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aina oua piper sare boia dulce
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018798 (s)