News Flash:

Cum se face siropul de trandafiri

8 Iunie 2017
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 trandafiri roz, parfumati
3 l apa
1 kg zahar
zeama de la o lamaie mare sau un plic sare de lamaie

Mod de preparare:

Se desfac trandafirii petala cu petala si se spala foarte bine, pentru a elimina impuritatile, apoi se stropesc bine cu zeama de lamaie, sau se freaca cu sare de lamaie.

Se pun intr-un vas incapator, se adauga apa si se pun la fiert pentru 10-15 minute, apoi se scurge apa, se adauga zaharul si se pune din nou la fiert, pana se obtine un sirop consistent si frumos colorat.

Siropul se pune fierbinte in sticle sterilizate si se lasa sa se raceasca, apoi se trece in camara.
Este foarte bun cu apa minerala, sau apa plata.

sursa: cook and play
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sirop trandafiri
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014049 (s)