News Flash:

Cum se face siropul de brad

12 Iunie 2012
2672 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg muguri de brad
zahar (cat cantitatea de apa)
zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Am spalat foarte bine mugurasii, apoi i-am pus in 2 vase, i-am acoperit cu apa si i-am dat in 2-3 clocote. Am lasat la racit, impreuna cu mugurasii (toata noaptea). A doua zi am strecurat zeama, am aruncat mugurii fierti si am adaugat zaharul, am adaugat si zeama de lamaie si am pus din nou la foc mic, pana cand a scazut destul cat sa capete consistenta unui sirop. Pe masura ce fierbe, siropul isi schimba culoarea din albicioasa in brun-roscat, iar gustul este nemaipomenit.
Sirop de brad preparat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clocote zeama sirop
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1199 viz    0 com
2310 viz    0 com
4271 viz    0 com
2848 viz    0 com
3252 viz    1 com
3288 viz    0 com
1368 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020050 (s)