News Flash:

Cum se face shaorma de casa

13 Decembrie 2013
3471 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

lipii
3 cartofi
200 g pulpa de porc
2 rosii
4 castraveciori in otet
gogosari in otet
1 legatura ceapa verde
1 varza micuta
1 capatana usturoi
100 g maioneza
100 g smantana
sare
piper
boia de ardei iute

Mod de preparare:


Carnea de porc o spalam bine, o stergem si o condimentam cu sare, piper, boia de ardei iute. O prajim in putin ulei pe ambele parti pana se rumeneste frumos. Cartofii ii curatam, ii spalam bine si dupa ce ii taiem ii prajim in ulei incalzit. Cand sunt gata ii scoatem pe un servetel absorbant. Intre timp tocam varza si amestecam cu sare.
Taiem rosiile, castravetii, ceapa si ardeii.  Usturoiul il curatam si il pisam bine. Dupa adaugam smantana si maioneza si le amestecam. Ungem lipia cu sosul de usturoi adaugam carnea tocata, cartofi, varza, rosiile taiate, ceapa verde, castraveti si ardeii. Rulam cat mai strans si un capat il infasuram intr-o folie alimentara.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1980 viz    0 com
1508 viz    0 com
1772 viz    0 com
1266 viz    0 com
4232 viz    0 com
1889 viz    0 com
1920 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1785 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018243 (s)