News Flash:

Cum se face saramura de crap?

8 Ianuarie 2014
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 medalioane de crap
2 ardei kapia
2 rosii
1 ceapa
1 lingurita boia dulce
1 legatura patrunjel (optional se mai poate adauga: usturoi si ardei iute)

Mod de preparare:

Pestele se spala, se usuca si se sareaza. Se frige pe gratar. Ardeiul se coace si se curata. Pestele fript se pune intr-o tava, se adauga rosiile decojite taiate felii, ceapa rondele, ardeiul kapia, boiaua si sare si se da la cuptor. Se serveste saramura presarata cu patrunjel tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1025 viz    0 com
1069 viz    0 com
1683 viz    0 com
1397 viz    0 com
1248 viz    0 com
1848 viz    0 com
2598 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019332 (s)