News Flash:

Cum se face salaul in aspic

22 Noiembrie 2013
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente
2 cepe
2 morcovi
2 rosii
6 fileuri salau
10 foi gelatina
Mod de preparare: 
Zarzavatul se curata si se pune la fiert in 2 litri de apa rece. Cand sunt aproape fierte se adauga pestii si se mai lasa 10 minute. Se scot pestii si se asaza in forme. Supa ramasa se strecoara si in ea se dizolva gelatina inmuiata in apa. Se toarna aspicul in forme si se lasa sa se inchege.
sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013564 (s)