News Flash:

Cum se face salata Nisa

29 Mai 2013
3417 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o salata mica
un ardei rosu
o rosie de marime mijlocie
un castravete mic
o ceapa rosie sau una obisnuita
200 de grame de fasole verde congelata
1-2 cutii de ton
masline negre
2 oua fierte
optional – cartofi in coaja, fileuri de sardele
condimente

Mod de preparare:

Se spala salata, se usuca si se toaca. Se spala legumele si se taie cubulete. Se tine fasolea verde 5 minute in apa sarata la fiert, dupa care se scoate si se tine sub jet de apa. Se adauga legumele, salata si condimentele si se lasa pentru 5 minute.
Se amesteca usor cu tonul scurs de zeama, maslinele si se decoreaza cu bucati de ou. Daca nu te omori dupa gustul iute al cepei, o poti tine in apa fiarta impreuna cu fasolea (dupa ce o tai felii).
Optional se pot adauga cartofi fierti in coaja sau curatati si fileuri de sardele.

sursa: fitness-nutritie
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata masline negre condimente cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011971 (s)