News Flash:

Cum se face salata mexicana Tosada

22 Martie 2013
1974 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 tostadas (tortilla)
340 g amestec de proteine de soia
30 ml ulei vegetal
2 catei de usturoi
2 cepe
2 lingurita praf de chili
2 lingurita coriandru
175 ml suc de rosii
2 salate verzi
125 ml salsa
125 g branza
2 rosii
1 avocado
2 cepe verzi

Mod de preparare:

Caleste ceapa si usturoiul taiate marunt in ulei de masline, timp de 3 minute, amestecand ocazional sa nu se prinda. Adauga praful de chili si coriandrul si lasa-se sa se prajeasca pana cand se inmoaie ceapa, aproximativ 2 minute. Adauga amestecul de proteine de soia si sucul de rosii si amesteca-le aproximativ 5 minute, pana cand obtii o compozitie mai groasa.
Asaza pe o farfurie 1 tostada (tortilla), apoi salata rece si amestecul de proteine de soia, apoi pune si cate putin din celelalte ingrediente: salsa, branza, avocado, rosii si ceapa verde.
Salata mexicana Tostada se serveste rece, decorata cu iaurt si cateva felii de lime.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tostadas tortilla ulei vegetal cepe coriandru salate verzi salsa branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013619 (s)