News Flash:

Cum se face salata de vinete?

9 Iunie 2014
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
1 ceapa
ulei
maioneza (sau 1 ou fiert si unul crud)

Mod de preparare:

Pui vinetele la copt!Dupa ce s-au copt le scoti le presari cu sare si le acoperi cu un prosop. Intre timp, prepari maioneza, daca nu o ai cumparata! Pui un galbenus fiert dat pe razatoarea de morcov si unul crud, cativa stropi de lamaie, sare, o lingura de apa rece si amesteci intr-un singur sens punand mereu cate putin ulei! Apoi tai ceapa foarte marunt si o pui putin sa se inmoaie, o lasi sa se inmoaie nu sa se caleasca! Dupa ce ati terminat, scoateti vinetele le cojiti de coaja si le maruntiti cu un cutit de lemn. Dupa ce ati terminat de tocat, adaugati peste ele ceapa inmuiata si amestecati bine pana se leaga, apoi puneti maioneza si condimentati.

sursa: descoperabucovina
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata vinete retete vinete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013108 (s)