News Flash:

Cum se face salata de vinete

8 August 2013
2232 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 vinete
300 ml ulei
2 oua
1 ceapa
sare dupa gust
castraveti
rosii
masline
1 lingura de mustar
 
Mod de preparare:

Invelim vinetele in folie de aluminiu si le punem pe foc mare pe aragaz, eu le-am copt pe gratar la foc mare si se curata imediat ce le coacem sub jet de apa rece sa nu se inegreasca, apoi le punem in robot si le facem pasta, fierbem un ou tare si intr-un vas punem un galbenus crud si un galbenus fiert tare si pasam bine apoi adaugam cate un pic de ulei si mestecam doar intr-o singura parte si cand maioneza se intareste prea mult adaugam cate o lingurita de mustar, facem maioneza cam cat credem noi ca ne trebuie apoi amestecam vinetele cu maioneza, adaugam o ceapa tocata marunt, sare dupa gust si ornam cu masline, castraveti si rosii.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete castraveti masline mustar foc mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019604 (s)