News Flash:

Cum se face salata de sfecla rosie?

21 Martie 2014
1651 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g sfecla rosie
1 ceapa rosie mica data prin razatoare
2 linguri coriandru
1 lingurita menta tocata
60 ml ulei de masline
40 ml suc de lamaie
100 g nuci pisate
2 linguri apa de trandafiri

Mod de preparare:

Se fierbe sfecla in apa clocotita aproximativ 1 ora. Se decojeste si se taie cubulete. Punem cubuletele de sfecla intr-un bol si adagaum ceapa si verdeata. Intr-un bol separat amestecam uleiul cu sucul de lamaie. Turnam dressing-ul peste salata si presaram nucile pe deasupra. Apa de trandafiri se adauga chiar inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata sfecla retete salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2571 viz    0 com
2816 viz    0 com
1177 viz    0 com
1032 viz    0 com
1857 viz    0 com
1137 viz    0 com
1071 viz    0 com
1114 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0987 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012699 (s)