News Flash:

Cum se face salata de primavara

18 Martie 2012
1676 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de primavara
Ingrediente:

2 cartofi (cca 300 g)
400 g calamari
200 g broccoli
o legatura patrunjel
ulei de masline
o lamaie
sare
       
Mod de preparare:

Spalam si fierbem cartofii in apa cu sare, timp de cca 40 de minute. Cu 10 minute inainte de a fi fierti cartofii, spalam si punem la fiert calamarii, timp de cca 15 minute. Intr-un alt vas punem apa cu sare la fiert pentru broccoli. Pana incepe apa sa fiarba, scurgem cartofii de apa, ii curatim cu atentie, iar pe un platou asezam cartofii taiati felii grosute in straturi, iar pe fiecare strat stropim cu un pic de ulei. In apa cu sare care a inceput sa fiarba, punem broccolii spalati si rupti in buchetele si-i fierbem cca 2-3 minute, nu mai mult. Ii scurgem imediat de apa, ii asezam pe platou, apoi in partea centrala a platoului punem calamarii pe care i-am scurs bine de apa. Stropim bine cu ulei de masline toate ingredientele, peste calamari punem suc de lamaie (dupa gust), spalam si taiem marunt patrunjelul proaspat si-l presaram deasupra.
Salata de primavara pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi calamari broccoli patrunjel lamaie sare vas platou
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1933 (s) | 26 queries | Mysql time :0.020736 (s)