News Flash:

Cum se face salata de icre?

8 Ianuarie 2014
2309 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g icre
200 g gris
sare
200 ml ulei
zeama de lamaie

Mod de preparare:

Inainte de fierbere grisul se pune intr-un bol si se pune apa cat sa-l acopere. Se fierbe apa, iar  cand a dat in clocot se pune grisul, se amesteca usor pana se ingroasa, se lasa apoi la racit. Intr-un bol se mixeaza icrele cu ulei, pana devin ca o maioneza. Se amesteca cu grisul racit si se adauga zeama de lamaie. Se adauga sare dupa gust si se omogenizeaza bine.
Se asaza in bol si se orneaza dupa preferinte.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5503 viz    0 com
1515 viz    0 com
1835 viz    0 com
1444 viz    0 com
1774 viz    0 com
1738 viz    0 com
1574 viz    0 com
1968 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2399 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018953 (s)