News Flash:

Cum se face salata de dovleac cu susan

27 Februarie 2012
1847 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de dovleac cu susan
Ingrediente:

300 g dovleac curatat

Pentru sos:

2 lingurite sake (sau vin alb)
2 lingurite sos de soia
1 lingura zahar
1 lingura rasa pasta miso
2 linguri susan alb macinat
1 lingurita pasta de susan

Mod de preparare:

Dovleacul se fierbe la aburi dupa care se taie sau se taie bucati potrivite, se uda, se pune intr-un vas trezistent la caldura, se acopera cu folie si se pune la microunde pt. 5-6 min.
Intr-un castron se amesteca ingredientele de la sos; peste sos se pune dovleacul fiert si se amesteca pana se imbraca bine in sos.
Salata de dovleac cu susan pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovleac sake vin alb zahar pasta miso susan alb
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020527 (s)