News Flash:

Cum se face salata cipriota

27 Martie 2012
1405 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cipriota
Ingrediente:

sfecla rosie
cartofi
o legatura de ceapa verde
o legatura de corinadru proaspat
ulei de masline
lamaie
sare


Mod de preparare:

Fierbem sfecla si cartofii, le taiem bucati potrivite si le punem intr-un bol. Peste acestea se pune ci coriandrul si ceapa verde, tot taiate marunte. Potrivim de sare, lamaie si ulei de masline si servim.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecla rosie cartofi ceapa verde corinadru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3141 viz    0 com
1766 viz    0 com
2078 viz    0 com
1485 viz    0 com
2234 viz    0 com
3827 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1811 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022568 (s)