News Flash:

Cum se face salata boeuf

31 Mai 2012
2030 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata boeuf
Ingrediente:

5 morcovi potriviti
1/2 borcan castraveti murati
2 buc. pastarnac
100 g mazare congelata
2 gogosari acri

Pentru maioneza:

1 galbenus crud
1 galbenus fiert
1 lingura mustar dulce (optional)
lamaie
ulei
sare
sare
delikat


Mod de preparare:


Se pun radacinoasele curatate la fiert. Mazarea se fierbe in apa cu sare. Cat timp se fierb ingredientele, se pregateste maioneza: se amesteca galbenusul crud cu cel fiert si un pic de sare, se adauga treptat ulei, amestecand bine cu mixterul. Se adauga si lingura de mustar si zeama de lamaie. Uleiul se pune treptat si cate putin pentru a nu taia maioneza.
Cand legumele si carnea sunt fierte, se taie cubulete mici, se amesteca cu mazarea si cu acreala tocata si ea.

Se pune maioneza (se opreste cateva linguri ptr decorat) si se gusta de sare si piper. Se aseaza pe platouri (pentru mese festive) sau in caserole cu capac (sunt mai usor de depozitat in frigider), se acopera cu maioneaza ramasa, si se orneaza cu bucati de ou fiert, gogosari murati, masline etc.
Salata boeuf pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi castraveti murati pastarnac mazare gogosari acri galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1442 viz    0 com
1086 viz    0 com
7492 viz    0 com
1890 viz    0 com
1840 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020264 (s)