News Flash:

Cum se face salamul de biscuiti

14 Octombrie 2013
1837 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 grame margarina nesarata
1 kg biscuiti populari
1 kg rahat de diferite culori
1 pachet de cacao dark
2 esente de rom
o punguta de nuca de cocos
200 ml lapte
2 folii de plastic

Mod de preparare:

Se zdrobesc biscuitii si se taie bucatele mici rahatul. Se amesteca intr-un bol margarina si zaharul pana se omogenizeaza. Se adauga cacao, esenta de rom si rahatul taiat bucatele. Se stropeste amestecul cu lapte, avand grija sa nu se faramiteze biscuitii foarte mult. Nu trebuie sa obtinem o compozitie foarte moale. Se imparte amestecul in doua si se pregatesc foliile de plastic. Se presara peste folii cocos si se ruleaza amestecul in ele. Se prind bine foliile si se pun in frigider pentru 3 – 4 ore pana se intareste salamul.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1822 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029326 (s)